Millores de manteniment a la piscina municipal de Salou

Els treballs tenen un pressupost de licitació de 10.678,25 euros

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Salou ha tret a licitació els treballs de reparació de la coberta de la piscina municipal, situada al carrer Milà, per tal de poder garantir l’ús normal de les instal·lacions en temporada d’estiu; es tracta d’una actuació de manteniment i millora.

Les obres constaran de la substitució del passamà de subjecció del tancaments de metacrilat de la coberta retràctil de la piscina municipal, inclusa la substitució d’altres peces d’acer inoxidable, i la posterior col·locació de noves juntes de goma. També es procedirà a la revisió de la resta de materials de la coberta.

Aquests treballs de reparació compten amb un pressupost de licitació és de 10.678,25 euros (IVA inclòs), i tindran un termini màxim de 3 dies laborables.