Finalitza el termini per inscriure’s a Enginy, un programa d’emprenedoria territorial

Es tracta d’un programa de formació especialitzada en parcs temàtics liderat per la Diputació de Tarragona

Per . Actualitzat el

Aquest dijous finalitza el termini per inscriure’s al projecte Enginy, un programa de formació especialitzada en parcs temàtics que busca persones emprenedores interessades en les oportunitats empresarials que poden oferir els parcs temàtics, un sector estratègic a la demarcació de Tarragona. Precisament estimular la creació d’empreses en aquest sector a partir de les necessitats detectades és l’objectiu d’aquest programa d’emprenedoria territorial especialitzada. El projecte, emmarcat en el Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat, està liderat per la Diputació de Tarragona, amb la participació d’Autoocupació, el Parc Científic i Tecnològic de Turisme, i la col·laboració de PortAventura World.

Als emprenedors que participaran en aquest projecte, se’ls oferiran 150 hores de formació especialitzada en emprenedoria i TIC aplicades als parcs temàtics per a donar resposta a les necessitats i oportunitats actuals del parc PortAventura, per tal de possibilitar la generació d’empreses al sector.
PortAventura World, conjuntament amb altres experts del sector, posarà a l’abast dels participants diversos tutors que els oferiran un total de 70 hores de mentoratge, a través de les quals identificaran i determinaran quines són les oportunitats de negoci reals en aquest àmbit. A més, està previst que els emprenedors visitin el ressort turístic per conèixer de primera mà la seva realitat i puguin testejar les seves propostes in situ.
Els participants, que iniciaran la formació durant el mes de juliol, han de ser persones interessades en el sector dels parcs temàtics i del turisme en general. El programa no estableix uns requisits específics, però es valoraran aspectes com la formació –bàsicament en Enginyeria informàtica, Turisme, Administració i Direcció d’Empreses– i la seva experiència emprenedora, coneixements en noves tecnologies i disponibilitat i motivació per participar al programa. Els interessats a participar-hi es poden adreçar fins dijous 5 de juliol a la Unitat d’Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona, al correu electrònic ocupacioiemprenedoria@dipta.cat o al telèfon 977 29 66 91.