Concert solidari de Jarabe de Palo a la Pobla el dia 14 de juliol

La recaptació íntegra del concert serà per a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia

Per . Actualitzat el

La Pobla tornarà a celebrar un concert amb un cartell ben atractiu, com és el que integren Jarabe de Palo i els reusencs Doble Rombo. Seguint l’estela iniciada els darrers anys amb les actuacions de Macaco i d’Antonio Orozco, el consistori pobletà torna a programar per a l’estiu un concert de primer nivell. El 14 de juliol, Jarabe de Palo pujarà a l’escenari del Complex Esportiu Municipal com a cap de cartell, en el marca de la seva gira de 20è aniversari i l’Ajuntament de La Pobla lliurarà la recaptació íntegra del concert a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

La reconeguda banda liderada per Pau Donés celebra vint anys des que La Flaca va envair les emissores de ràdio de mig món. Ara, amb un llarg bagatge i amb títols tan coneguts, cantats i recordats pel públic com Depende, Grita, Agua, Bonito, El lado oscuro o Déjame vivir, arribaran a La Pobla per oferir un concert amb els títols imprescindibles del repertori dels seus primers 20 anys sobre els escenaris.
I no ho faran sols. En aquesta actuació estaran acompanyats pels reusencs Doble Rombo. La banda formada per Rafa Olmo i Pol Fontanet és una de les darreres aparicions en el panorama del rock nacional. L’actuació de Doble Rombo (22.30 h) i de Jarabe de Palo (23.30 h) s’ofereix al públic per només 10 €. Les entrades ja estan disponibles al portal Atrápalo: https://www.atrapalo.com/entradas/conciertosolidario- de-jarabe-de-palo-20-anos_e4816743/