En marxa la Campanya d’abonaments ‘Tu ets el Nàstic’

Aquest dijous es posarà en marxa la campanya d’abonaments 2018-2019 que manté els preus de les 3 últimes campanyes

Per . Actualitzat el

Aquest dijous 5 de juliol es posarà en marxa la campanya d’abonaments 2018-2019 amb el lema ‘Tu ets el Nàstic’. El director general de l’entitat, Lluís Fàbregas, i Jose Maria Andreu Solé, responsable de Màrqueting i Patrocinis del Nàstic, han estat els encarregats d’anunciar els preus i les novetats per aquesta nova temporada a LaLiga 1|2|3.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD manté els preus dels abonaments, per tercer any consecutiu, que donaran accés el Nou Estadi en els 21 partits de la competició domèstica 2018-2019. A més a més, amb el nou carnet també es podrà gaudir dels amistosos de pretemporada davant el RCD Espanyol i el X Trofeu Ciutat de Tarragona davant el Real Zaragoza.

Un anys més, els preus dels carnets de soci són de 300€ a Tribuna, 200€ a Preferent i 150€ a Gol. Per la seva banda, tots els joves nastiquers que vulguin donar suport a l’equip des de la grada ‘Tarraco Invicta’, situada darrera la porteria de Gol Nord, ho podran fer abonant-se per 60€. Recordem que l’accés és personal i intransferible i per accedir a la ‘Tarraco Invicta’ caldrà tenir entre 15 i 30 anys.

En aquesta presentació, el director general de l’entitat ha anunciat que «vam tancar la passada temporada amb la xifra de 9136 socis», per la seva banda, el responsable de màrqueting, ha explicat que «un total de 639 socis podran obtenir l’abonament de forma gratuïta com a premi a la seva fidelitat». També ha afegit que «Caixabank continua com a patrocinador de l’abonament i, com l’any passat, el nou carnet seguirà presentant-se amb un exclusiu Welcome Pack patrocinat per Seur.»

Condicions especials de renovació/alta d’abonaments

Tots els menors de 0 a 8 anys (inclosos), seguiran tenint l’accés gratuït a l’estadi sense dret a ocupar seient. Podran sol·licitar el carnet de simpatitzant de forma gratuïta prèvia acreditació de l’edat del menor (presentant DNI o Llibre de família).

Els nens fins a 18 anys que siguin fills o néts de socis podran renovar l’abonament o donar-se d’alta com a nous abonats gaudint del 50% de descompte (150€ – 100€ – 75€).

Els socis que portin 50 o més anys abonats tindran un descompte en la renovació del carnet del 50% (150€ – 100€ – 75€).

Els aturats que renovin el seu abonament, prèvia presentació del document acreditatiu, podran gaudir del 50% de descompte a les graderies de PREFERENT, GOL o TRIBUNA (100€ – 75€ – 150€). En aturats que siguin nova alta es podran acollir al descompte del 50% a les zones de GOL NORD o GOL SUD.

Les persones amb discapacitat igual o superior al 50% i amb dependència de tercers tindran un descompte del 50% en la renovació o alta del carnet.

Per formar part de la Tarraco Invicta s’ha de tenir entre 15 i 30 anys. L’abonament és personal i intransferible i s’haurà de pagar en un sol termini.

Totes aquestes promocions no són acumulables.

Preus entrades

Els preus de les entrades per cadascun dels partits no varien respecte a la temporada anterior. L’accés a Tribuna tindrà un preu de 30€, Preferent costarà 20€, 15€ a Gol i el preu de la zona visitant serà de 20€.

Condicions de pagament

Anual:

En efectiu o targeta de crèdit: a les nostres oficines al pavelló del club o la Botiga i Museu del Nàstic de l’Avinguda Catalunya 22C en el moment de la renovació/alta de l’abonament.

Mitjançant càrrec bancari (prèvia presentació i signatura de la corresponent autorització bancària).

Terminis:

1r termini: 05/07/2018 (50%)

2n termini: 05/11/2018 (50%)

Mitjançant càrrec bancari (prèvia presentació i signatura de la corresponent autorització bancària).

Nota: En el cas dels socis que es van acollir a la campanya de fidelitat i que opten a l’abonament gratuït, caldrà que el nou soci vingui a efectuar la renovació i només es podrà efectuar el pagament del carnet 2018-2019 en un únic pagament en efectiu o targeta de crèdit.

Horaris

Els socis i aficionats interessats en formalitzar el seu abonament per la nova temporada 2018-2019 podran passar per les oficines del Nàstic de la Partida Budallera o la Botiga-Museu del Nàstic de l’Avinguda Catalunya 22C, a partir del dijous 5 de juliol.

L’horari de les oficines és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores, mentre que el de Botiga-Museu és de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 i de 16 a 20 hores.