Tarragona clou els Jocs Mediterranis i passa el relleu a Orà

La cerimònia de clausura tanca 10 dies de competició amb una festa d’agraïment a tothom qui ho ha fet possible

Per . Actualitzat el

La cerimònia de clausura celebrada al Nou Estadi del Gimnàstic de Tarragona ha tancat amb deu intensos dies de competició en què l’esport ha estat el protagonista.

La cerimònia ha estat presidida per Amar Addadi, president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis; Josep Fèlix Ballesteros, president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis i alcalde de Tarragona; y Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol. I amb la presència de Noureddine Boukhatem, alcalde d’Orà, la ciutat algeriana pren el relleu a Tarragona per organitzar els XIX Jocs Mediterranis.

Així, durant l’acte, s’ha despenjat la bandera del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis a Tarragona i se n’ha fet entrega als representants algerians que ja treballen en la pròxima edició dels Jocs.

Des del punt de vista artístic, la cerimònia de clausura s’ha desenvolupat amb un to festiu on la música ha estat protagonista. El cantant i compositor català, Àlvaro Soler, ha portat fins al Nou Estadi alguns dels seus èxits com “Sofia” i “La Cintura”. També s’han pogut gaudir de les actuacions de: So Nat. Grallers de Tarragona, Sardanova de Santi Arisa, BCN Gospel Messengers o Brodas Bros, entre altres artistes.

Com ja va passar en la cerimònia d’inauguració, els focs artificials han il·luminat el cel de Tarragona per cloure, no només l’acte final dels Jocs, sinó deu dies de gran competició i espectacle esportiu a la ciutat.