10.000 persones visiten la 18a edició de la Nit de Bruixes d’Altafulla

Supera així xifres anteriors i els paradistes es mostren satisfets

Per . Actualitzat el

Prop de 10.000 persones han visitat durant aquest cap de setmana passat la Nit de Bruixes d’Altafulla, la mostra esotèrica per excel·lència del Camp de Tarragona.

Segons ha assenyalat el coordinador de la mostra, Diego Spano, l’edició d’aquest any ha estat una de les més complertes quant a la programació d’activitats i al mercat esotèric, que ha provocat també un augment de públic. En aquest sentit, el regidor de Turisme, Jaume Sànchez, ha remarcat que la Nit de Bruixes ja forma part d’una de les cites ineludibles al territori «i que la gent la visita perquè ja la coneix».

El programa de la 18a edició va començar divendres passat amb l’obertura del mercat d’oficis als carrers de la Vila Closa, guarnits per l’ocasió. Les xerrades sobre esoterisme i tarot, les herbes protectores i els amulets a la placeta o l’actuació musical de la plaça del Pou i la xerrada del professor Sebastià d’Arbó de dissabte, abans de la cercavila dels Gegants d’Altafulla, han estat els actes amb més afluència de públic.

Una de les activitats més destacades d’enguany, a banda de les activitats de cada any, ha estat l’espectacle ‘Màgia per triomfar’, que va fer-se dissabte a la plaça del Pou en el marc del programa Cultural dels Jocs Mediterranis 2018. També el ritual de clausura i el concert de final de temporada del grup Gaià Gospel, al Restaurant Faristol, van omplir tots els seients.

Per últim el Museu Etnogràfic, situat a la Pallissa de l’Era del Senyor, ha acollit una mostra de fotografies sobre bruixes encantadores de l’autor local Joan Casas, que també va rebre una bona resposta del públic.