L’espectacle de dansa ‘Dunas’ arriba a Tarragona

L’obra forma part del Programa Cultural dels Jocs Mediterranis 2018

Per . Actualitzat el

El flamenc i la dansa contemporània s’uneixen a ‘Dunas’ per conformar un brillant espectacle, que es representarà al Teatre Tarragona el dijous 5 de juliol a les 20.30 h. La peça està protagonitzada per la bailaora i coreògrafa María Pagés (Premi Nacional de Dansa 2002) i el coreògraf i ballarí belga-marroquí Sidi Larbi Cherkaoui (Millor Coreògraf del 2008 i director artístic del Royal Ballet de Flandes), que fusionen els seus universos coreogràfics particulars amb música original de Szymon Brzóska i Rubén Levaniegos, matisada amb ecos flamencs, clàssics i àrabs.

 

‘Dunas’ està inclosa dins del Programa Cultural dels Jocs Mediterranis 2018. L’obra es va estrenar al Danse Festival de Singapur l’octubre de 2009. Des de llavors s’ha presentat en teatres i festivals de tot el món, i ha estat reconeguda amb el Premi Giraldillo al Millor Espectacle de la XVI Biennal de Flamenc de Sevilla, celebrada l’any 2010. Les entrades tenen un preu de 26 € i es poden comprar al web www.tarracoticket.cat o a les taquilles del Teatre Tarragona. L’horari és d’11 a 13 h i dijous i divendres d’11 a 13 h i de 17 a 19 h.

 

Més informació sobre l’espectacle: https://www.youtube.com/watch?v=7DfUl3ky_TI&t=7s