L’Ajuntament organitza l’acte ‘Refugiats. La vergonya d’Europa’, en benefici de l’ONG Proactiva Open Arms

Per . Actualitzat el

La Regidoria d’Acció Social i Cooperació ha organitzat un acte el proper 29 de juny sota el títol de “Refugiats. La vergonya d’Europa”, que tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Torredembarra, amb la participació de membres de l’ONG Proactiva Open Arms.

L’acte comptarà amb el passi d’un audiovisual comentat per dos membres de la tripulació de Proactiva Open Arms i veïns de Torredembarra: Emma Segú i Martín Maretta. Tot seguit, es presentarà el poemari “50 poetes de la terra”, a càrrec del poeta torrenc Josep Lleixà, un dels 50 autors del llibre. Finalment, es durà a terme una lectura de fragments del llibre per part de diversos autors. Els beneficis del llibre aniran destinats a l’ONG Proactiva Open Arms.