Dilluns comencen els casals d’estiu de Tarragona amb 380 infants i joves

Per . Actualitzat el

El proper dilluns, 25 de juny, 380 infants i joves de la ciutat, d’entre 3 i 16 anys, començaran les activitats educatives i lúdiques dels casals d’estiu organitzats per l’Ajuntament de Tarragona i gestionats per la Fundació Pere Tarrés. En total seran set casals que es realitzaran a les escoles de Sant Salvador, Bonavista, Marcel·lí Domingo, Torreforta, Serrallo, Saavedra i Campclar.

 

Els  casals es presenten com una alternativa per gaudir de les vacances escolars en un entorn proper i conegut. Durant el seu transcurs, els monitors treballaran aspectes com la participació en el grup, la diversió, la integració en el grup i l’educació en valors. A més de les activitats programades, com jocs d’aigua, gimcanes, tallers, sortides, excursions. Enguany el centre interès és “Vine a la Festa Major” i sota aquest fil conductor es basen les activitats i sortides com ara a la “Casa de la Festa” que faran la majoria dels grups. A més rebran visites de diferents entitats de Festa Majors, com a balls i colles de gegants o castelleres que visitaran alguns dels casals; així com també rebran la visita del taller d’educació vial. També, aprofitant l’estiu, un dia a la setmana, tots els casals faran una sortida a la platja, sortides a visites d’exposicions del Caixa Fòrum, i diversos indrets de la ciutat.

Els Casals d’Estiu finalitzaran el dia 27 de juliol.