El Serrallo acull el tercer Feel Vermut de l’any

Per . Actualitzat el

Després de l’èxit de participació obtingut a Campclar i Rambla Nova, la tercera de les festes de la sisena edició del FEEL VERMUT tindrà lloc el proper dissabte, 23 de juny, a partir de les 11 hores a la pèrgola del barri del Serrallo (al costat de la Llotja). Els diners que es recullin formaran part d’una donació per a l’Associació de Laringectomitzats. Les dues primeres festes d’enguany han aconseguit recaptar prop de 2.500 euros amb destinació a la Fundació Niemann-Pick i a l’Associació Tarraco Salut.

 

El del Serrallo serà el primer dels dos FEEL VERMUT POPULARS de 2018, amb previsió per a unes 500 persones. El segon tindrà lloc el 4 d’agost a la platja de La Mòra a benefici de l’ONG Open Arms

Tot i que el format és més reduït, no faltaran el vermut, les patates, tallers, jocs infantils, regals, djs i actuació musical. Com a novetat, la cita del Serrallo inclou un tast d’olis de Les Borges Blanques i un sorteig de productes ‘premium’ elaborats en la citada localitat de Lleida.

 

Com sempre, FEEL VERMUT organitza la festa més solidaria. S’han fet, doncs, durant sis anys de forma ininterrompuda esdeveniments multitudinaris i de petit format amb la complicitat dels bars i de la Administració de la ciutat de Tarragona i els barris. En les actes celebrades fins a la data, FEEL VERMUT ha lliurat prop de 25.000 euros a entitats benèfiques.

 

FEEL VERMUT és una marca que es crea l’any 2012 per potenciar el fet social de “fer  el vermut”, una tradició popular arrelada a la nostra ciutat. “Nosaltres no promocionem l’alcohol; proposem un consum responsable, que es controla exhaustivament, al voltant d’un costum típic de Tarragona que estimula el contacte humà i les relacions socials; es tracta d’una festa que se centra en el tradicional acte social, gairebé ritual, de fer el vermut que alguns hem mamat des de la infància, i en el qual gaudeixen grans i petits”, explica el coordinador Xavi Romeu.