El DTapes aporta un complement gastronòmic als Jocs

La ruta inclou 37 establiments

Per . Actualitzat el

L’edició d’enguany del Tarragona de DTapes ja ha arrencat i espera servir milers de tapes fins a l’1 de juliol. Sota el lema “A Tarragona som campions”, es pretén que tarragonins i visitants puguin assaborir d’unes tapes innovadores i, sobretot, de qualitat. 37 establiments de diferents indrets de la geografia tarragonina estan implicats en aquesta iniciativa originària del finat Albert Abelló.

Les tapes, que tindran un preu de 3 euros – amb la beguda inclosa –, estaran sotmeses al rígid control de qualitat de l’Escola d’Hostaleria de Cambrils. “És un festival gastronòmic que no s’ha de deixar perdre”, subratlla Segarra, incident en la qualitat preu.

Enguany el ‘festival gastronòmic’ coincideix amb la competició olímpica dels jocs mediterranis i per aquesta raó, els organitzadors del Tarragona DTapes ha volgut retre homenatge als esportistes tarragonins.

La regidora de Turisme de Tarragona, Immaculada Rodríguez, ha felicitat els organitzadors per haver recuperat la ruta gastronòmica, idea d’Albert Abelló. Des del Patronat de Turisme s’ha traduït el tapòdrom al català, castellà, anglès i francès per atraure els forasters que es desplacen a Tarragona amb motius dels jocs. Els tapejadors d’or tindran premi si es comprova que van completar la ruta pels 37 establiments.

El reconegut fotògraf Pep Escoda és l’autor de les fotografies d’un llibret de tirada limitada, ja que es tracta d’una edició de col·leccionista.