La revetlla de Sant Joan se celebrarà davant del Castell

Per . Actualitzat el

El correfoc dels Diables Petits donarà el tret de sortida a la festivitat que estarà amenitzada per l’arribada de la Flama del Canigó, la lectura del manifest de Sant Joan, l’encesa de la foguera i el sopar popular i ball amb l’orquestra Venus.

La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Altafulla ja ho té tot a punt per a la revetlla de Sant Joan. Enguany la celebració tindrà lloc a la zona verda de davant del Castell.

El correfoc dels Diables Petits, l’arribada de la Flama del Canigó, la lectura del Manifest de Sant Joan, i l’encesa de la foguera tornaran a protagonitzar una vetllada que serà amenitzada per l’orquestra Venus.

Els assistents també podran gaudir d’un sopar popular, coca i una copa de cava, a càrrec del CE Altafulla. El preu de venda dels tiquets s’ha fixat en els 6€, i es poden adquirir a l’Estanc Pijuan, Forn Martí (a Baix a Mar) i a la Gelateria La Perla.

La regidora de Festes, Montse Castellarnau, ha demanat precaució a l’hora de manipular petards per tal de prevenir accidents. Alguns dels consells a tenir en compte són no guardar-los a la butxaca, no posar l’encenedor o la metxa a la mateixa bossa dels petards, o no fer-los explotar dins d’una ampolla o de qualsevol altre element.