La passarel·la del Miracle ja és una realitat

Per . Actualitzat el

El dijous 21 de juny s’inaugura oficialment la passarel·la del Miracle, que unirà el centre de la ciutat amb el front marítim. El pressupost total de l’obra ha estat de més d’un milió d’euros, que han estat aportats pel Port de Tarragona. La passera, de 310 metres de longitud, enllaça la Baixada del Toro (a tocar del Balcó del Mediterrani) amb el Passeig Marítim a l’altura de la platja del Miracle. L’equipament permet salvar el desnivell de 17 metres que hi ha entre les dues parts de la ciutat i les vies del tren que separen el centre de Tarragona del seu front marítim. A banda, s’han construït també uns ascensors que faciliten l’accés a aquesta passarel·la i redueixen el recorregut a 170 metres.

Es calcula que amb aquesta nova passarel·la, es multiplicarà per tres o per quatre el nombre de visitants al passeig marítim.