Toyota fa el lliurament dels 250 vehicles oficials dels Jocs Mediterranis

El 87% dels vehicles cedits a l’organització són híbrids elèctrics

Per . Actualitzat el

Toyota ha lliurat els 250 vehicles que contribuiran a la mobilitat sostenible de l’organització, els esportistes i les delegacions que participen als Jocs Mediterranis Tarragona 2018. L’acte s’ha celebrat al Nou Estadi de Tarragona, la mateixa ubicació on tindrà lloc la cerimònia d’inauguració i de clausura dels Jocs Mediterranis que comencen el proper divendres 22 de juny.

A l’acte de lliurament dels vehicles han assistit l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros; Javier Villamayor, Tinent d’Alcalde i Comissionat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i, per part de Toyota, Enrique Centeno, Corporate Affairs & Communications General Manager; Vicente Cabello, Fleet & Used Car General Manager; i Joan Ovejo, gerent del concessionari Toyota Autoforum.

Toyota, vehicle oficial
Toyota, com a vehicle oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, ha posat a disposició de l’organització 250 vehicles que s’utilitzaran per cobrir les necessitats abans, durant i després de les competicions. El 87% dels vehicles cedits per Toyota són híbrids, perquè la mobilitat durant l’esdeveniment sigui respectuosa amb el medi ambient. En concret, els 217 turismes que s’han lliurat -90 Yaris Hybrid, 45 Auris Hybrid, 37 Auris Hybrid Touring Sports, 27 RAV4 Hybrid, 10 C-HR i 8 Prius- disposen de la tecnologia híbrida elèctrica Full Hybrid de Toyota, als quals cal sumar 27 PROACE Combi i 6 PROACE VERS VIP.

Jocs Mediterranis Tarragona 2018
Els Jocs Mediterranis són una competició esportiva organitzada sota el marc olímpic que compta amb el reconeixement del Comitè Olímpic Internacional (COI). Se celebraran a Tarragona del proper 22 de juny a l’1 de juliol i comptaran amb un total de 33 disciplines esportives. En els 10 dies de competició, hi participaran més de 3.500 esportistes de 26 Comitès Olímpics Nacionals. A més, hi seran presents més de mil jutges i representants de les Federacions Internacionals i el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis, 3.500 voluntaris i centenars de periodistes acreditats. S’espera que més de 150.000 espectadors assisteixin a les diverses competicions.

Toyota Espanya continua apostant per l’esport i pels valors d’esforç, constància i dedicació compartits per la companyia. D’aquesta manera, el patrocini als Jocs Mediterranis Tarragona 2018 és part del suport de Toyota a l’esport de base i d’alta competició. És per això que la companyia, a més, és patrocinadora del Comitè Olímpic i del Comitè Paralímpic tant a nivell nacional com internacional com a partner de mobilitat.

Tarragona va ser escollida com a seu dels XVIII Jocs Mediterranis el 15 d’octubre de 2011, sent la tercera seu espanyola que acull la celebració d’aquesta competició. Toyota ha volgut sumar-se a aquests Jocs Mediterranis sent el vehicle oficial de l’esdeveniment per promoure una mobilitat més sostenible en el desenvolupament dels Jocs.