Contracten 14 persones aturades per a treballs de neteja, manteniment i dinamització comercial

Per . Actualitzat el

Aquesta setmana han començat els plans d’ocupació a través dels quals s’han contractat 12 persones per fer tasques de neteja i manteniment d’espais públics i 2 persones per a la dinamització comercial.

Els contractes, d’una durada de sis mesos, s’han fet a persones aturades que estan empadronades al Vendrell. En aquests moments, a les instal·lacions de l’EINA, s’estan fent unes sessions de formació abans de la seva incorporació als llocs de treball.

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que “amb els plans d’ocupació, per una banda, es pot disposar de més recursos humans per fer tasques de neteja, manteniment i dinamització comercial durant sis mesos i, per una altra banda, persones aturades poden treballar i adquirir experiència laboral”.

Els contractes estan subvencionats amb fons europeus a través del Servei d’Ocupació de Catalunya.