Trobada professional d’actualització pediàtrica a la Xarxa de Santa Tecla

Per . Actualitzat el

Una trentena de professionals sanitaris (medicina i infermeria) han participat en la XI Teclajornada de Pediatria d’Atenció Primària (AP) i la VI Tecla al dia en Pediatria celebrada el passat cap de setmana a la sala Ernest Lluch de l’Hospital del Vendrell. Un any més les jornades han aplegat experts d’arreu de Catalunya (Joan XXIII, Xarxa de Santa Tecla, Parc Taulí de Sabadell, Vall d’Hebron, Teknon, etc.) per posar en comú experiències en l’entorn de l’atenció pediàtrica i per actualitzar coneixements útils per a l’atenció diària tant en els centres d’atenció primària com a l’atenció hospitalària.
Segons el doctor Guillermo Garcia Sánchez, pediatre de l’Hospital del Vendrell i membre del comitè organitzador de les jornades, «l’experiència ha estat una vegada més molt positiva, ja que la trobada ofereix la possibilitat d’actualitzar coneixements que ajuden a oferir una millor atenció en l’entorn pediàtric dels nostres centres».