Segon dejuni per reivindicar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats

S’hi durà a terme un concert de corals, l’escriptora Tecla Martorell llegirà un manifest i en Martí Olivella farà una conferència

Per . Actualitzat el

El cap de setmana del 9 i 10 de juny hi haurà a Tarragona una nova jornada per reivindicar la llibertat dels presos i preses polítics, el retorn de les persones exiliades i la llibertat d’expressió. És un segon dejuni de 24 hores, inspirat en els dejunis proposats des de l’ANC.

La jornada tindrà lloc al local de la parròquia de Sant Pau (carrer la Popular, 2). Començarà a les 15 hores del dissabte dia 9 i s’acabarà a les 15 hores del diumenge 10 de juny. Dissabte, a les 21,30 hores, tindrà lloc un concert de corals a l’església. A les 23 h l’escriptora Tecla Martorell llegirà el manifest. Diumenge a les 12 hores Martí Olivella farà la conferència «La no-violència és la nostra força». Després hi haurà un debat i es farà novament la lectura del manifest abans de cloure la jornada.

Hi haurà espais de meditació, espais per escriure cartes als presos i preses i també per fer llaços i roses de color groc.

Les activitats són obertes a tothom i l’objectiu és fer visible aquesta situacio i ser una mostra de solidaritat amb els familiars, amics i amigues de les persones empresonades i exiliades.