Nil Bartolozzi presenta el Tarracvs de Repsol

Per . Actualitzat el

Nil Bartolozzi, responsable de la intervenció artística, ha explicat que els dibuixos sobre la figura  volen representar el procés que fa la micròspora “Pestalotiopsis”, que de forma natural es menja el poliuretà. Les formes geomètriques de la base representen els plàstics que durant la descomposició van  generant diverses formes fins convertir-se en una nebulosa. Segons Bartolozzi, «és una al·lusió —en el dia mundial del medi ambient— a la voluntat sostenible de la pròpia industria, que sempre està buscant solucions per fer el mínim impacte possible».

L’acte s’ha celebrat aquest dimarts al Complex Industrial de Repsol , amb assistència dels alcaldes de La Pobla de Mafumet y de Perafort, de Javier Villamayor, Conseller de l’Ajuntament de Tarragona i Comissionat dels Jocs Mediterranis, de Josep Francesc Font, director de Repsol, i de Berta Castells, atleta torrenca, que competirà al Jocs Mediterranis.