Obertes les votacions populars als Premis Empresa Tarragona Impulsa

Un total de 27 projectes s’han presentat a la convocatòria

Per . Actualitzat el

Des d’aquest dilluns i fins diumenge 10 de juny estan obertes les votacions als vídeos promocionals dels projectes participants als Premis Empresa Tarragona Impulsa, que reconeixen les millors iniciatives dels emprenedors del territori. Els M’agrada que faci la ciutadania a aquests vídeos determinaran un 10% de les puntuacions dels premis finals de les dues categories: idees de projectes empresarials i empreses ja creades. Tots els vídeos es poden consultar al canal de Youtube de Tarragona Impulsa.

Els Premis Empresa Tarragona Impulsa tenen l’objectiu de promoure l’esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l’àrea d’influència de la ciutat de Tarragona. Per aquest motiu premiaran novament sis projectes emprenedors del territori i un centre educatiu que realitzi actuacions de promoció de l’emprenedoria. Els guardons contemplen dues modalitats:

·         Projectes empresarials innovadors, adreçat a idees empresarials i a empreses de menys de tres anys.

·         Premis a la promoció de l’emprenedoria per a centres educatius.

En total es repartiran 13.000 € per a les millors iniciatives.

En aquesta edició s’han presentat 27 projectes: 22 a la categoria de projectes empresarials innovadors i 5 a la de centres educatius. Al 2017 en total es van presentar 22 projectes.

Els premis es lliuraran en un acte obert al públic el dimecres 20 juny al Teatret del Serrallo.