Joan Masdéu encetarà la 5a edició del festival Altacústic

Tornen Minova, Nyandú, Judit Neddermann i El Petit de Cal Eril

Per . Actualitzat el

El festival Altacústic d’Altafulla celebra enguany cinc anys i ho vol celebrar amb els grups i bandes de música que més bona resposta del públic han tingut en les edicions anteriors. D’aquesta manera, tal com ha explicat aquest matí el director artístic de l’Altacústic, Kike Colmenar, dels tretze grups i bandes de música independent que actuaran a Altafulla del 19 al 21 de juliol, repetiran Minova, que estrenarà a l’Altacústic el seu darrer treball “La Inèrcia del Big Bang”, un disc que promet revolucionar novament l’escena del pop electrònic en català; Judit Neddermann, que estrenarà a Altafulla nou format amb el disc “Nua”; El Petit de Cal Eril, que serà l’únic concert que farà a la demarcació de Tarragona aquest 2018, i Nyandú, qui també avançarà a Altafulla temes del seu tercer treball.

 

Joan Masdéu, qui actuarà per primer cop al festival, serà l’encarregat de donar el tret de sortida a l’Altacústic el proper 19 de juliol, a les 20h a la plaça de l’Església. Joan Masdéu presentarà Innocents, el seu nou disc en solitari. Després de Casa Murada (Global 2011), amb el premi Enderrock a la millor cançó d’autor per votació popular i de Dissabte (Global 2014), Joan Masdéu torna als escenaris amb Innocents (Satélite k 2018), un disc innegable, farcit de fantàstiques cançons pop de melodies exquisides, que suposa un retorn a l’essència musical i personal de l’artista de Reus.

 

El seguiran Olga Pes, Daniel Lumbreras, Clementina, Minova, el Petit de Cal Eril, Xarim Aresté, Judit Neddermann, Harrison Ford Fiesta, Nyandú, The Unfinished Sympathy, i dos grups més que queden per confirmar de la plataforma internacional Gigmit.

 

La regidora de Cultura, Montse Castellarnau, ha destacat també l’esforç que fa l’Ajuntament d’Altafulla perquè tots els concerts del festival siguin d’entrada lliure, amb la clara voluntat d’apropar la cultura i la música a la ciutadania en un marc incomparable com la Vila Closa. Castellarnau també ha subratllat la consolidació del festival com a plataforma per a grups joves i emergents, i també, ha remarcat l’espai de restauració que s’habilitarà com en la passada edició a l’entorn del Castell.

 

L’organització repeteix els escenaris de l’any passat com la plaça de l’Església, la plaça del Pou i l’Escenari de la Placeta. L’acte de presentació ha comptat amb l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; la regidora de Cultura, Montse Castellarnau; el director artístic Kike Colmenar, i Olga Pes, que en acabar l’acte ha interpretat un dels temes que sonaran el dijous 19 de juliol, a les 21:30h, a l’Escenari de l’Església.

 

Dijous, 19 de juliol de 2018

 

JOAN MASDEU – PRESENTA: INNOCENTS

Dijous 19 juliol 20:00 / Escenari Església

OLGA PES – PRESENTA: TRANSIT

Dijous 19 juliol 21:30 / Escenari Església

 

Divendres, 20 de juliol de 2018

DANIEL LUMBRERAS – PRESENTA: LA VILA

Divendres 20 juliol 20:00 / Escenari Placeta

CLEMENTINA – PRESENTA: DARRERE DEL VENT

Divendres 20 juliol 21:00 / Escenari Església

MINOVA – PRESENTA: LA INÈRCIA DEL BIG BAND

Divendres 20 juliol 22:00 / Escenari Pou

EL PETIT DE CAL ERIL – PRESENTA: “

Divendres 20 juliol 23:30 / Escenari Pou

 

Dissabte, 21 de juliol de 2018

XARIM ARESTÉ – PRESENTA: POLINÈSIES

Dissabte 21 juliol 20:00 / Escenari Placeta

JUDIT NEDDERMANN – PRESENTA: “NUA”

Dissabte 21 juliol 21:00 / Escenari Església

 

HARRISON FORD FIESTA – PRESENTA: LA FÊTE

Dissabte 21 juliol 21:30 / Escenari Pou

NYANDÚ – PRESENTA NOUS TEMES DEL NOU DISC

Dissabte 21 juliol 22:30 / Escenari Pou

THE UNFINISHED SYMPATHY – PRESENTA: IT’S A CRUSH

Dissabte 21 juliol 23:45 / Escenari Pou