Una nova rotonda millorarà la seguretat viària i la mobilitat

Les obres quedaran enllestides al setembre i obligaran a tallar al trànsit la T-202 del 13 al 15 de juny

Per . Actualitzat el

Una nova rotonda regularà el trànsit a la intersecció de les carreteres T-202, T-203 i T-214 a l’accés del municipi de la Riera de Gaià. Aquest projecte de la Diputació de Tarragona permetrà ordenar el trànsit de vehicles en aquest punt, millorant la seguretat viària i la mobilitat dels usuaris que accedeixen a la Riera de Gaià, però també la d’aquells que utilitzen aquesta intersecció per arribar a altres destinacions com Altafulla, El Catllar, Torredembarra o la Nou de Gaià.

Les obres de construcció de la rotonda van començar a l’abril i es preveu que quedin enllestides al mes de setembre. Aquests treballs obligaran a tallar el trànsit a la carretera T-202 d’Altafulla a la Riera de Gaià, entre els punts quilomètrics 3,550 a 3,613, des del dimecres 13 al divendres 15 de juny. Durant aquests dies s’habilitarà un itinerari alternatiu per als usuaris amb desviaments provisionals a través de les carreteres N-340 i la T-214.

A més de la construcció de la rotonda, aquest projecte també preveu altres actuacions com la instal·lació d’una nova columna d’enllumenat per garantir i reforçar el nivell d’il·luminació en aquest punt. El cost d’aquest actuació és de 530.973,11 euros.