RTVE farà una important cobertura dels Jocs Mediterranis

Per . Actualitzat el

Durant els Jocs Mediterranis, Teledeporte realitzarà una gran cobertura televisiva que començarà el dia 22 de juny amb la cerimònia d’inauguració al Nou Estadi de la ciutat tarragonina i acabarà el dia 1 de juliol amb la cerimònia de clausura. Així mateix, retransmetrà en directe les finals de les disciplines més importants (natació, piragüisme, gimnàstica artística, karate, bàdminton, atletisme, bàsquet 3 x 3, vòlei platja, waterpolo, handbol, futbol i voleibol).

Cada dia, Teledeporte emetrà un ampli resum de les proves esportives entre les 16 i les 22 hores, presentades des de l’anella mediterrani per Xavi Díaz i David Figueira.
A La 1, el talent show de cuina Masterchef Celebrity traslladarà a Tarragona els concursants, la presentadora, Eva González, i el jurat format per Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz, per gravar una de les proves d’exteriors del programa. Els germans Torres, al capdavant de Torres a la cocina, també viatjaran a la ciutat catalana per gravar dos programes. A més, España directo, amb Roberto Leal, emetrà des de Tarragona del 25 al 29 de juny.
També Saber vivir dedicarà una programació especial centrada en l’alimentació dels esportistes: dietes especials abans i durant la competició.
El concurs més veterà de la televisió, Saber y ganar, dedicarà les seves preguntes als Jocs Mediterranis. La 2 també emetrà, al llarg del mes de juny en diferents horaris, 10 càpsules de cinc minuts, centrades en la ciutat i els Jocs.
Així mateix, s’emetran els documentals Ingeniería romana: Las ciudades, centrat en Tarraco; Algo más que una pasión, un documental sobre el futbol femení, i Olimpia: el origen de los juegos, que explica com es van originar els Jocs Olímpics.
Els Serveis Informatius donaran una àmplia cobertura amb presència diària en els Telenotícies, al Canal 24 hores i a l’Informatiu, amb entrades especials el dia de la inauguració.
RNE dedicarà també una àmplia cobertura a la cita esportiva.