Marató de Jocs de rol a l’Espai Jove Kesse

Per . Actualitzat el

L’Espai Jove Kesse acull aquest dissabte 19 de maig  una nova edició, l’onzena, de l’Enrola’t, una intensa jornada dedicada als jocs de rol i estratègia. Els taulers i les figures prendran el protagonisme a l’equipament juvenil de deu a dues al matí i de quatre a vuit a la tarda.

L’Enrola’t està organtizat per la conselleria de Joventut de l’Ajuntament i l’Associació de Jocs de Rol i Estratègia de Tarragona (AJRET). És una activitat gratuïta, tot i que cal fer inscripció prèvia a www.tarragonajove.org o a l’Espai Jove Kesse.

Es convoca tot jugador o jugadora d’entre 12 i 30 anys amb capacitats i enginy suficient per posar a prova la seva habilitat i estratègia amb els jocs proposats per enguany, que són: ‘Vampiro: La mascarada’, ‘Dragons & dungeons’ en mode sandbox, ‘Battletech’, ‘Elric’, ‘Runequest’, ‘Mago: El despertar’, ‘Cruzada estelar’, ‘X.Wing’, ‘Stratego’, ‘Pequeños detectives de monstruos’, ‘Savage worlds’ i ‘Hombre lobo’.