L’ONCE edita un cupó dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Per al sorteig del dimarts 22 de maig

Per . Actualitzat el

L’ONCE dedica el seu cupó del proper dimarts  22 de maig als XVIII Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, que tindran lloc del 22 de juny a l’1 de juliol. Cinc milions i mig de cupons difondran aquest esdeveniment esportiu. El cupó l’il·lustra Tarracvs, la popular mascota dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, i el skyline de la ciutat, on s’identifiquen alguns dels elements més característics de la ciutat com la façana de la catedral, la barana del Balcó del Mediterrani o l’amfiteatre, entre d’altres.

L’acte de presentació del Cupó ha tingut lloc aquest de matí al Teatret del Serrallo, i ha comptat amb la presència de  Josep Fèlix Ballesteros,  alcalde de l’Ajuntament de Tarragona; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya Sara Gimeno, directora de la direcció ONCE a Tarragona i Rafaela Pérez, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya.

L’alcalde Ballesteros ha destacat la col·laboració habitual amb l’ONCE “en qüestions generals de ciutat com la mobilitat i l’accessibilitat”, i ha remarcat “l’impacte que suposa un cupó monogràfic d’aquestes característiques, que et permet arribar a milions de persones d’arreu de l’Estat. Es tracta d’una magnífica iniciativa d’acompanyament dels Jocs”. Per la seva banda, el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau, ha posat també l’accent en “la difusió que pot suposar un cupó d’aquestes característiques per als Jocs i per a Tarragona”. I ha afegit: “L’ONCE és territori i fent accions de proximitat com aquest cupó volem contribuir igualment al territori”.

El 15 d’octubre de 2011, el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis va escollir Tarragona com a ciutat organitzadora dels XVIII Jocs Mediterranis. Hi formaran part 33 disciplines esportives, amb la participació de 4.000 esportistes de 26 nacionalitats diferents, 1.000 jutges i representats  internacionals, 1.000 periodistes, 3.500 voluntaris i més de 150.000 espectadors.

A més a més, és un gran projecte de territori. Compta amb 16 seus que acolliran les diferents competicions. Són els municipis de Cambrils, Salou, Vila-Seca, Reus, El Vendrell, Calafell, Torredembarra, Constantí, Valls, La Pobla de Mafumet, El Morell, Altafulla, La Selva del Camp, Castelldefels i Barcelona, a part de la principal, Tarragona.

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 es caracteritzen pel fort component territorial i el compromís amb un llegat orientat en el desenvolupament local amb millora de l’accessibilitat, noves infraestructures i instal·lacions esportives.

El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents que integren la seva xarxa de vendes. A través del Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar a més el nombre que més li agradi. També es poden adquirir des de la pàgina web oficial www.juegosonce.es i establiments col·laboradors autoritzats.

L’ONCE té més de 71.000 afiliats. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya la venda del cupó dóna ocupació a gairebé 3.000 persones.