El Port de Tarragona rebrà dos creuers el pròxim divendres

Un dels vaixells atracarà al moll de Llevant i l’altre a la Marina Port Tarraco

Per . Actualitzat el

El Port de Tarragona rebrà dos creuers el proper divendres, 18 de maig. A les 9 hores arribarà al moll de Llevant el Seabourn Ovation, de la companyia Seabourn, procedent de Sete (França). Es tracta d’un creuer de 210 metres d’eslora amb una capacitat per a 604 passatgers. El Seabourn Ovation marxarà cap a Màlaga a les 19 hores. Mitja hora abans de partir el creuer, els Xiquets del Serrallo faran un pilar de comiat.

D’altra banda, també a les 9 hores, arribarà a la Marina Port Tarraco el creuer Star Flyer, de la companyia Star Clippers, procedent de València. Amb una eslora de 117,57 metres i una capacitat per a 170 creueristes, l’Star Flyer marxarà cap a Barcelona a les 21 hores.

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera. És per aquest motiu que, des de la mitjanit de divendres, a les 00.01 hores, i fins les 00.00 de dissabte, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.