Aquopolis Costa Daurada enceta la temporada el 17 de maig

Per . Actualitzat el

El pròxim dia 17 de maig, Aquopolis Costa Daurada obre les portes, amb la previsió de superar els 330.000 usuaris de la temporada passada.

El parc ofereix 10 hectàrees de superfície amb zones per a totes les edats amb tematització hawaiana, quatre piscines, més de vint atraccions, un gran Spa exterior de 450m2 per a relaxar-se amb cascades, jacuzzis i una platja amb sorra natural, justament al costat de zones VIP i Chill Out.

Aquest any, com a novetat, disposa de diferents descomptes familiars: 15% aplicable sobre el preu de l’entrada, per a famílies monoparentals, que se sumen a l’existent per a famílies nombroses.

També disposaran d’un cap de setmana per a famílies nombroses (16 i 17 de juny) i un altre per a famílies monoparentals (23 i 24 de juny), amb entrades a 14.90€.

Aquopolis, tindrà un calendari d’estiu ple d’esdeveniments i activitats complementàries, amb electrovermuts (3 de juny i 1 de juliol) i sessions de zumba. A part del parc aquàtic, a l’Aquopolis els assistents podran accedir a la presentació diària de dofins i lleons marins en l’únic delfinari de la Costa Daurada. També ofereix la possibilitat de realitzar una trobada exclusiva amb dofins per a interactuar amb ells en grups reduïts de persones.