Les entrades dels Jocs sortiran a la venda el 17 de maig

Es podran adquirir únicament a través de la pàgina web i canals oficials de Ticketmaster

Per . Actualitzat el

El proper dijous 17 de maig es posaran a la venda les entrades de les competicions esportives i cerimònies d’inauguració i clausura dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018. En total es posaran a la venda unes 200.000 entrades distribuïdes en gairebé 200 sessions de matí i tarda. Aquestes entrades es podran adquirir únicament a través de la pàgina web de Ticketmaster (www.ticketmaster.es) i la seva aplicació mòbil (iOS i Android), així com en un punt de venda físic situat al Centre Comercial Parc Central de Tarragona.

El preu de les entrades de les competicions esportives oscil·larà entre els 6 i els 25 euros, mentre que el de les cerimònies d’inauguració i clausura serà d’entre 15 i 80 euros. Sortiran a la venda entrades per a les competicions de natació, waterpolo, atletisme, bàdminton, bàsquet 3×3, handbol, boxa, esgrima, futbol, gimnàstica rítmica i artística, halterofília, hípica, judo, karate, lluita, esport de boles, piragüisme, rem, taekwondo, tennis, tennis de taula, tir amb arc, voleibol i vòlei platja.

D’altra banda, no es posaran a la venda entrades per a les competicions de ciclisme, triatló, vela ni esquí nàutic ja que es poden seguir lliurement des d’espais públics, ni per a golf ni tir al plat ja que la seva configuració no permet el seguiment per part del públic.

Venda anticipada

D’altra banda, tal i com succeeix en esdeveniments similars, des del 10 de maig està operatiu un període de venda anticipada d’un nombre limitat d’entrades per a Comitès Olímpics Nacionals i patrocinadors dels Jocs Mediterranis. Aquest període estarà obert fins el proper 16 de maig.

Sobre Ticketmaster

Ticketmaster és la companyia líder mundial de venda d’entrades. Va ser fundada a West Hollywood (Califòrnia) l’any 1976. Dóna servei a més de 5 milions de promotors al món a través de la venda d’entrades per a un gran ventall d’esdeveniments culturals i musicals, proporcionant serveis en exclusiva per a centenars d’estadis, centres d’arts escèniques, museus i teatres. El 2009 Ticketmaster es va fusionar amb Live Nation Entertainment, la major companyia d’entreteniment i promotora de concerts a nivell mundial. Més informació a www.ticketmaster.es 

Sobre Tarragona 2018

Els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 se celebraran del 22 de juny l’1 de juliol de 2018 a la ciutat de Tarragona i a 15 municipis seu. Durant els deu dies de competició està prevista la participació d’esportistes de 26 Comitès Olímpics Nacionals. Els Jocs Mediterranis són una competició de caràcter poliesportiu organitzada en el marc del moviment olímpic amb reconeixement del Comitè Olímpic Internacional (COI). Les cerimònies d’inauguració i clausura tindran lloc a l’Estadi Club Gimnàstic de Tarragona. Més informació a www.tarragona2018.cat