Els Lunnis estrenen l’episodi d’en Tarracus aquest dissabte

Per . Actualitzat el

Els Lunnis de leyenda descobriran aquest dissabte a les 11:05 a Clan la història de Lucio Minucio, el primer medallista olímpic d’Hispània. Tal com va avançar el NotíciesTgn, en el capítol, que es va preestrenar aquest dilluns en un acte amb nens a Tarragona com a motiu dels propers Jocs del Mediterrani, intervé Tarracus, la mascota d’aquests Jocs que se celebren a Tarragona a partir del 22 de juny.

Lucio vivia a Barcino (Barcelona) i presumia de ser el millor en tots els esports fins que a Tarraco (Tarragona) l’atleta romà Tarracus el va reptar i va vèncer. Això va ensenyar a Lucio a centrar-se només en un esport: les carreres de quadrigues. Va convocar als millors per competir en els seus propis Jocs de la Mediterrània. D’aquí va ser a Olimpia i es va convertir en el primer medallista olímpic espanyol.

Aquesta és la quarta temporada de la sèrie de Clan que revisa la Història en clau infantil i transmet el coneixement de les tradicions locals i valors com la integració, la igualtat de gènere o el treball en equip. Aquesta nova temporada s’inclouen noms i històries com les de Velázquez, el talp de la catedral de Lleó, Concepción Arenal, o la premi Nobel Marie Curie.