Posa’t la Gorra! se celebra a PortAventura aquest dissabte

Per . Actualitzat el

En aquesta ocasió la gorra ha estat dissenyada per la marca Desigual, que n’ha creat un model divertit i actual. Enguany la festa està dedicada a l’univers 2.0, una revolució que ha canviat la forma de relacionar-nos, d’estar al món i de comunicar-nos. Quan un infant o adolescent ha de passar temps hospitalitzat, lluny del seu dia a dia, aquest univers esdevé clau i les xarxes socials compleixen una funció cabdal.

El Posa’t la Gorra ja és un referent per a la ciutadania i la festa és un esdeveniment ineludible a l’agenda. La festa es fa el 12 de maig al parc d’atraccions PortAventura i té un preu de 21 euros.
Amb la campanya «Posa’t la Gorra!», l’AFANOC recapta fons que van destinats als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i mantenint la Casa dels Xuklis, una casa on s’acull, de manera gratuïta, les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.

La festa d’aquest diumenge inclou activitats, tallers i concerts d’artistes com el cantautor ebrenc Joan Rovira o els Pepet i Marieta.