La nedadora Mireia Belmonte confirma la seva participació als Jocs Mediterranis

Per . Actualitzat el

La nedadora Mireia Belmonte, campiona olímpica i mundial, ha confirmat la seva presència als Jocs Mediterranis i es convertirà així en una de les cares més mediàtiques d’aquest esdeveniment esportiu que se celebrarà a Tarragona del 22 de juny a l’1 de juliol.

L’esportista d’elit competirà en l’esdeveniment esportiu encapçalant l’equip espanyol que participarà en els Jocs Mediterranis. Així ho ha fet públic la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN) que ha donat a conèixer la lista definitiva de convocats.

Serà un equip integrat per 36 nedadors, amb els quals van aconseguir la classificació per a l’Europeu de Glasgow i un ventall de nedadors que van triomfar en el passat Open de Màlaga
Mireia Belmonte, que lidera l’equip, ha  destacat que aquest 2018 vol «fer el millor any possible» i que la participació en diferents proves esportives com mundials, europeus o els Jocs de Tarragona li serviran de preparació per encarar els següents Jocs Olímpics, els de Tòquio 2020.