Els Lunnis aterren a Tarragona pels Jocs Mediterranis

La sèrie de Clan TV també ha estrenat el capítol ‘Luicio Minicio, campeón olímpico’ on apareix Tarracus, la mascota dels Jocs

Per . Actualitzat el

Un miler de nens i nenes de les llars d’infants municipals i de diverses escoles d’educació infantil de Tarragona han assistit aquesta tarda a la presentació de la cançó dels Lunis dels Jocs Mediterranis. Lucrecia i els Lunnis han interpretat la cançó dels Jocs Mediterranis 2018 i han estrenat en premis el capítol ‘Lucio Minicio, campió olímpic’ on participa Tarracus, la mascota dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018. L’alcalde Ballesteros, acompanyat pel director de RTVE Catalunya, Carles Gonzàlez, ha remarcat la satisfacció “de tenir a Tarragona els Lunis i Lucrecia. És emocionant veure junts a Tarracus i als Lunis i com es contagien els nens i nenes d’aquest esperit dels Jocs”.

El capítol està protagonitzat pel campió olímpic Lucio Minicio. Lucio vivia a Barcino (Barcelona) i presumia de ser el millor en tots els esports fins que a Tarraco l’atleta romà Tarracus el va guanyar. Això va ensenyar a Lucio a centrar-se només en un esport: les carreres de quadrigas, i va convocar als millors per competir en els seus propis Jocs Mediterranis. Al final es va convertir en el primer medallista olímpic espanyol.