El Feel Vermut comença aquest dissabte a Campclar

Per . Actualitzat el

La primera de les festes de la sisena edició del FEEL VERMUT tindrà lloc demà dissabte, 5 de maig, a la Rambla de Ponent del barri de Campclar. Allà es serviran 300 litres de Vermut Miró en 3.000 degustacions al preu de dos euros. Per completar-lo, es repartiran 1.000 bosses de patates xips Frit Ravich i marxandatge dels nostres patrocinadors. Els diners que es recullin formaran part d’una donació a la Fundació Niemann-Pick. Després de Campclar, FEEL VERMUT es traslladarà a la zona del Mercat Central del Tarragona (Plaça Corsini), en data per determinar, al barri del Serrallo el 30 de juny per Sant Pere, i a una àrea de platja, previsiblement La Mòra, en juliol.

 

Com novetat, en col·laboració amb el grup Cappuccino, es realitzarà una promoció a la primavera amb un touroperador de BRASIL per tal de fer arribar aquesta tradició tan mediterrània al públic brasileny i es convidarà a un grup de turistes a fer un vermut amb l’explicació del sentit d’aquest acte social tan arrelat. A més a més, FEEL VERMUT està ultimant el disseny d’una activitat dirigida al mercat emergent dels creueristes. D’altra banda, es treballa en la creació d’una ruta permanent ‘FEEL VERMUT’ -amb una vintena de locals- creada especialment com a actiu gastronòmic-turístic.

 

De cara a aquest 2018 s’han dissenyat DOS esdeveniments FEEL VERMUT MÉS GRAN DEL MÓN per entre 1.000 i 2.000 persones (Campclar y Plaça Corsini), amb el ja famós got de 2,50 metres d’alçada i 1,25 d’ample, i DOS esdeveniments FEEL VERMUT POPULARS per unes 500 persones. Tot i que el format és més reduït, no faltaran el vermut, les patates, tallers, jocs infantils, regals, djs i actuació musical. “Nosaltres no promocionem l’alcohol; proposem un consum responsable, que es controla exhaustivament, al voltant d’un costum típic de Tarragona que estimula el contacte humà i les relacions socials; es tracta d’una festa que se centra en el tradicional acte social, gairebé ritual, de fer el vermut que alguns hem mamat des de la infància, i en el qual gaudeixen grans i petits”, explica el coordinador Xavi Romeu.

 

Com sempre, FEEL VERMUT organitza la festa més solidaria. En les cinc edicions celebrades fins a la data, FEEL VERMUT ha lliurat prop de 22.000 euros a entitats benèfiques. Cada un dels esdeveniments previstos es realitza en benefici d’una ONG diferent, en aquesta ocasió a favor de la Fundació Niemann-Pick per la investigació d’aquesta malaltia rara. Una altra de les escollides és Tàrraco Salut, entitat sense ànim de lucre creada per donar millor qualitat socio-afectiva als malalts i a la seva família amb acompanyament a l’hospital i als centres sociosanitaris.

 

FEEL VERMUT és una marca que es crea l’any 2012 per potenciar el fet social de “fer  el vermut”, una tradició popular arrelada a la nostra ciutat. S’han fet, doncs, durant cinc anys de forma ininterrompuda esdeveniments multitudinaris i de petit format amb la complicitat dels bars i de la Administració de la ciutat de Tarragona i els barris.

 PROGRAMA:

 

11:00h. Inici Feel Vermut + música DJ
11:00.  Jocs infantils (Inflable)
12:00.  Taller de colors a càrrec de The Queen estilistes

12:00.  Exhibició de ball a càrrec de Shinus danza

– Ball modern infantil i adult.

– Hip hop freestyle.

– Popping

– Contemporani infantil i adults.

– Clàssic infantil i adult.

14:00.  Sorteig a càrrec de l’Associació de Comerciants de Camp Clar
15:00.  Cloenda

 

 

 CONCURS FOTOGRÀFIC VERMUT MIRÓ-FRIT RAVICH.

Totes les persones que es facin una foto al photocall que posem a cada una de les quatre festes d’aquest any participaràn amb el concurs, i la foto mes votada al canal de Facebook li regalarem un lot de productes FEEL VERMUT.