La pujada dels salaris, gran proclama en el Dia del Treball

Un miler de persones es manifesten a la Rambla Nova de Tarragona convocats pels sindicats majoritaris CCOO i UGT

Per . Actualitzat el

Un miler de persones (força menys que en ocasions anteriors) s’han manifestat aquest migdia pels carrers de Tarragona amb motiu de la commemoració del Dia del Treball. La manifestació ha estat marcada per l’evident recuperació econòmica que viuen moltes empreses després d’haver deixat enrere els pitjors anys de la crisi i per l’exigència que aquesta recuperació es vegi repercutida també en els salaris dels treballadors i treballadores, que durant els últims anys han patit retallades o congelacions dels sous en el millor dels casos. La manifestació ha començat a les 12h a la Plaça Imperial Tarraco i ha anat Rambla Nova amunt fins al Balcó del Mediterrani, on els representants dels dos sindicats majoritaris (CCOO i UGT) han llegit els seus manifests reclamant una progressiva recuperació del poder adquisitiu de la classe treballadora i altres fites com l’equiparació de sous entre homes i dones o una pensions dignes per les persones jubilades al territori.

A les 19 hores hi ha convocada la tradicional concentració “alternativa” de l’1 de Maig convocada per sindicats minoritaris.