El Nàstic es desinfla a Lorca

Els granes no van poder capgirar el gol de Dani Ojeda a l’inici de la segona part

Per . Actualitzat el

Derrota del Nàstic al camp del Lorca FC amb un gol de Dani Ojeda en començar la segona part, que deixa a l’equip de Nano Rivas amb 43 punts a la classificació empatat amb la Cultural Leonesa i l’AD Alcorcón i quatre punts per damunt de la zona de descens, que marca el Córdoba CF.

El Lorca FC ha tingut la possessió de la pilota en els primers minuts i ha creat les primeres ocasions de perill. En el minut 5, Nando ha fet una jugada personal que ha acabat amb una rematada aturada pel porter Dimitrievski i tres minuts després un xut de Dani Ojeda ha estat rebutjat per Xavi Molina. L’ocasió més clara, però, ha estat pel Nàstic en una jugada al contracop entre Tejera, Álvaro i Maikel Mesa en el minut 12. El jugador canari ha provat una rematada des de la frontal de l’àrea, que ha marxat fregant el pal esquerre de la porteria de Torgnascioli.

A mesura que han passat els minuts l’equip de Nano Rivas s’ha fet amb el control del joc i ha començat a buscar amb més insistència el camp rival tant per banda dreta amb Muñiz, com per banda esquerra amb Tete Morente, tot i que no hi ha hagut opció de trobar rematades sobre la porteria rival. En el minut 34, un xut de falta des de la frontal de l’àrea de Muñiz s’ha estavellat a la tanca defensiva i dos minuts després el Lorca, també amb una jugada d’estratègia, ha fet lluir a Dimitrievski en una jugada invalidada per fora de joc.

L’ocasió més clara pels tarragonins durant la primera part ha arribat a la recta final, en el minut 41, quan una passada de Maikel Mesa ha deixat tot sol a Tete Morente davant el porter del Lorca, però el jugador andalús no ha pogut encertar amb la rematada i el porter Torgnascioli s’ha fet amb la pilota.

La segona meitat ha començat de la pitjor manera pel Nàstic. En el minut 48, Dani Ojeda ha aprofitat un rebuig del porter Dimitrievski per fer l’1 a 0 des de la frontal de la petita. Cinc minuts després, en el 53, Dani Ojeda ha tingut l’oportunitat de fer el 2-0 amb una potent rematada des de la frontal de l’àrea que ha tocat lleugerament el travesser per marxar fora per damunt la porteria tarragonina. L’única acció amb certa intenció del Nàstic en l’inici de la segona part ha estat un xut desviat de Tete Morente en el minut 55, que ha marxat a l’esquerra de la porteria del Lorca. En el minut 62, el porter del Nàstic ha tornat a treure la seva qualitat quan ha pogut rebutjar un xut de Nando des de dins l’àrea.

A partir d’aquí l’equip de Nano Rivas s’ha fet amb el control de la pilota per intentar buscar la remuntada. En el minut 72, una centrada de falta de Tejera, l’ha rematat Manu Barreiro fora a l’esquerra de la porteria del Lorca. Tres minuts després ho ha tornat a provar el davanter gallec amb un xut creuat des de la frontal de l’àrea gran, però la pilota ha tornat a sortir desviada. A la recta final del partit, en el minut 88, una centrada de Tete Morente l’ha rematat Álvaro a l’àrea petita, però la pilota ha marxat fora. Ha estat la darrera ocasió del Nàstic que, diumenge vinent a les 12 hores, torna al Nou Estadi per rebre el CA Osasuna, en partit corresponent a la jornada 38 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Lorca FC: Torgnascioli, Pina, Pomares, Fran Cruz, Antonio López, Noguera, Nando (Tropi, 76’), Gomelt (M. Apeh, 65’), Peña, Dani Ojeda (Fede Vega, 90’+4), Javi Muñoz.
Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, Xavi Molina, Fali (J. Márquez, 83’), Juan Muñiz (Omar, 65’), Maikel M. (M. Barreiro, 56’), Álvaro, Tete, Abraham, Tejera, C. Arzo.

Gols
1-0, Dani Ojeda (48’).

Àrbitre
Santiago Varón Aceitón (Col·legi balear).

Targetes
Grogues a Abraham (30’), Pomares (39’), Antonio López (63’), M. Apeh (68’), Xavi Molina (85’), Javi Muñoz (89’) i Fali (90’+2).
Vermelles a Álvaro (90’+2) i Alberto Berrocal (90’+3).

Camp
Francisco Artés Carrasco. 2.125 espectadors. Partit corresponent a la jornada 37 de LaLiga 1|2|3.