Tarragona, protagonista de la sèrie ‘Un país mágico’, de TVE

Sirenas Mediterranean Academy ajuda el conductor d’aquesta sèrie sobre «ciutats amb màgia» a convertir-se en tritó

Per . Actualitzat el

Televisió espanyola (TVE) ha visitat Tarragona aquest dimecres per gravar un episodi de la sèrie sobre ciutats amb màgia, Un país mágico. Presentada pel mag Miguelillo, Un país mágico és un programa de turisme, de misteri, d’aventura, de natura, gastronomia, i de molta màgia… Miguelillo recorre les difierents ciutats, que aquest any seran 13, a bord del seu 600 i fent màgia.

A Tarragona, entre altres ha visitat la Part Alta i l’Amfiteatre i ha viscut l’experiència màgica de convertir-se en una sirena i tritó, gràcies a Sirenes Mediterranean Academy, que l’han ajudat a gaudir de la Mediterrània d’una manera original, única i màgica.

La segona temporada d’Un país mágico tornarà a la 2 de TVE el pròxim 5 de maig a partir de les 18,30 hores.