Els Harlem Globetrotters fan parada a Tarragona en la seva gira

Actuaran el 12 de maig a la Tarraco Arena Plaça

Per . Actualitzat el

La Consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Maria Elisa Vedrina, juntament amb el Managing Partner de Proactiv, Nicolás Renna, han presentat aquest dimecres 25 d’abril a la Sala Ricomà de la Tarraco Arena l’esdeveniment de l’equip de “The Original Harlem Globetrotters”, que faran el seu debut el proper 12 de maig amb motiu del 92è aniversari, en una gira a escala nacional. Durant l’acte, s’ha pogut veure una petita demostració de les piruetes esportives de la mà dels jugadors de l’equip internacional: Brianna Green, més coneguda com a “Hoops” i el jugador Orlando, conegut amb el pseudònim de “El Gato”.

Nicolás Renna ha donat a conèixer els diferents esdeveniments amb els quals compta Proactiv, els quals vetllen per fomentar els actes en família i la diversió, per tal d’introduir valors essencials en les persones. Tanmateix, ha explicat qui són els Harlem Globetrotters i en què consisteix el seu espectacle imprescindible per entretenir a tots els públics. Finalment, Maria Elisa Vedrina, juntament amb Javier Tirado, Director Comercial i Esdeveniments Corporatius de la Tarraco Arena, han remarcat la gran importància que té per la ciutat de Tarragona acollir un esdeveniment d’aquesta categoria en aquest any carregat de caràcter esportiu per la ciutat.

Els jugadors han fet una declaració, explicant com van ser els seus inicis a l’equip i com està sent la seva experiència. La jugadora femenina, Brianna Green, ha fet esment a la gran involucració que han tingut les dones des de fa uns anys a l’equip.

L’exhibició que es farà a la Tarraco Arena comptarà amb la presència de grans jugadors com Beast Douglas, Dragon Taylor, Joe Ballard, Hi-lite Bruton, Swish Young, entre d’altres. Després de l’espectacle, les estrelles dels Globetrotters es quedaran a signar autògrafs i fer-se fotos amb els assistents. Tota la informació sobre la venta d’entrades es podrà trobar a la pàgina web de la Tarraco Arena.