El Port de Tarragona rebrà tres creuers més en els propers dies

Els vaixells faran escala a la ciutat divendres, dissabte i dilluns

Per . Actualitzat el

Aquests dies atracaran al Port de Tarragona tres creuers. El divendres dia 27, a les 8 hores, el Costa Victoria, de la companyia Costa Crociere, atracarà al moll de Llevant, procedent de Palma de Mallorca. Es tracta d’un creuer de 252,9 metres d’eslora amb una capacitat per a 2.394 passatgers. El Costa Victoria marxarà cap a Marsella a les 18 hores.

 

El dissabte 28, a les 12.30 hores, arribarà el Sea Cloud II, de la companyia Sea Cloud, que atracarà a la Marina Port Tarraco, procedent de València. Amb una eslora de 117 metres i una capacitat per a 94 creueristes, el Sea Cloud II marxarà cap a Barcelona a les 19 hores.

 

Per últim, el dilluns 30, a les 15.30 hores, atracarà al Port de Tarragona l’Ocean Majesty, de la companyia Hansa Touristik, procedent de Gènova. Aquesta embarcació atracarà a la Marina Port Tarraco. El creuer té 135,3 metres d’eslora i una capacitat per a 621 passatgers. Marxarà a les 20h cap a Alacant.

 

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers, al moll de Llevant, fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera. És per aquest motiu que, des de la propera mitjanit, a les 00.01 hores, i durant tot el divendres, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.