Tarragona rep tres creuers aquest al cap de setmana

Els vaixells faran escala a casa nostra divendres, dissabte i diumenge

Per . Actualitzat el

Aquest cap de setmana atracaran al moll de Llevant tres creuers. El divendres dia 20, a les 8 hores, arribarà el Costa Victoria, de la companyia Costa Crociere, procedent de Palma de Mallorca. Es tracta d’un creuer de 252,9 metres d’eslora amb una capacitat per a 2.394 passatgers. El Costa Victoria marxarà cap a Marsella a les 18 hores.

 

El dissabte 21, a les 9 hores, arribarà el Windsurf, de la companyia Windstar Cruises, procedent de Barcelona. Amb una eslora de 187 metres i una capacitat per a 312 creueristes, el Windsurf marxarà cap a Eivissa a les 22 hores.

 

Per últim, el diumenge 22, a les 14 hores, atracarà al Port de Tarragona el Costa Magica, de la companyia Costa Crociere, procedent de Savona. El creuer té 272,19 metres d’eslora i una capacitat per a 3.470 passatgers. Marxarà a les 20h cap a Eivissa.

 

Trànsit passeig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins a la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera. És per aquest motiu que, des d’aquesta mitjanit, a les 00.01 hores, i fins les 00.00 de dilluns, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motiu de seguretat dels propis vianants es prohibirà l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.