Prop d’una trentena d’artesans exposaran i vendran al Minicrafts

La sisena edició d’aquesta gran botiga a l’aire lliure donarà la benvinguda al Minipop els dies 1, 2 i 3 de juny

Per . Actualitzat el

La Fira Minicrafts tornarà a omplir de bon gust l’últim tram de la Rambla Nova de Tarragona, tocant al Balcó del Mediterrani, durant el primer cap de setmana de juny. La sisena edició d’aquest gran aparador de coses boniques a l’aire lliure estarà formada per les paradetes de 26 marques d’artesans de diferents punts del territori català. Són les propostes seleccionades pel jurat de la fira entre totes les que es van presentar a la convocatòria atenent criteris de qualitat i de sintonia amb el concepte de la iniciativa.

 

La Minicrafts se celebrarà el divendres 1 de juny de 18 a 22 hores, el dissabte 2 de juny de 12 a 22:30 hores i el diumenge 3 de juny de 12 a 20 hores i s’alimentarà dels assistents al festival Minipop i dels múltiples vianants que passegen per la principal artèria de la ciutat. La instal·lació, un dels signes distintius de la fira, tornarà a signar-la l’arquitecte tarragoní Pere Socias, acompanyat del seu equip d’arquitectes joves, els arquipops.

 

La fira és una oportunitat perquè els compradors puguin veure en directe i tocar productes que sovint només es venen per internet i parlar amb els seus creadors. Com el Minipop, la Minicrafts ofereix productes per tots els públics posant l’accent en els més petits.

 

Entre l’oferta d’aquesta edició, destaca la roba feta amb teixits naturals com el cotó orgànic. Peces de vestir divertides de disseny propi amb estampats vistosos i plens de colors, i també complements com ara bosses de mà, motxilles o ronyoneres úniques i originals fabricades manera sostenibles. I encara en la secció tèxtil, per nadons hi haurà porta-nadons, canviadors portàtils, sacs-manta, pitets o joguines, i pels més grans banderoles, coixins, bosses d’esquena de totes mides o bossetes per portar el berenar.

 

La joieria hi tindrà un pes important. Sis parades oferiran joies exclusives, originals de plata, alumini, acer, pedres semiprecioses o ceràmica. Petites obres d’art creades amb diferents tècniques i inspirades en la terra, la natura o l’arquitectura.

 

A més, hi haurà una petita secció d’il·lustració i obra gràfica on s’hi podran trobar les làmines, postals, dietaris, punts de llibre, necessers o bosses més genuïnes i especials.

 

LES PARADES

 

TÈXTIL

 

Petit Koala (Alcoletge)

Des de Lleida, portaran articles per fer més pràctics i divertits els cotxets dels infants de 0 a 4 anys.

 

Espiadimonis (Vilanova i la Geltrú)

Canviadors portàtils, coixins personalitzats, pilotetes Montessori, banderoles, mòbils decoratius i il·lustracions i molt més.

 

Cosas con K (Llívia)

Roba amb actitud combinant teles i colors perquè la gaudeixis i et sentis especial.

 

Fularea (Tarragona)

Fularea Portanadons fets a mà, articles de roba i complements per a petits i grans. Assessorament en el porteig ergonòmic.

 

Tica Mica (Castellvell del Camp)

Complements tèxtils dissenyats i pensats per a nens i nadons buscant la comoditat i facilitat d’ús. Regals originals i divertits amb molt de color.

 

CusKcus (Tarragona)

Les joguines de feltre hiperrealistes. Tendres puntades pels més tendres de la casa.

 

Kiut Things (Barcelona)

Accessoris per a nens i nenes creats de manera sostenible, amb dissenys propis, teixits estampats i sèries curtes, amb tintes especials per a ús infantil.

 

La Rizada (Sant Iscle de Vallalta)

Roba infantil i juvenil còmoda, divertida i desenfadada.

 

Miniwax (Barcelona)

Roba inspirada en la frescor i l’alegria dels més petits. Estètica de personatges de contes i nines, mantenint la sobrietat i senzillesa en el patró i acabats. Confeccionada amb wax holandès.

 

Naitin (Els Pallaresos)

Complements acolorits per totes les edats. La seva especialitat són les bosses i les motxilles divertides i originals. També portaran portadocuments i alguna sorpresa.

 

Kashmir Shawl Atelier (Tarragona)

Xals i pashmines al·lucinants fets a mà per artesans de la zona del Kashmir (Índia). Llana i fulards de seda amb brodats típics. Qualitat i exclusivitat.

 

Rita. Fet a mà (La Riera de Gaià)

Productes tèxtils amb dissenys propis fets amb el conegut seguici popular i il·lustracions personalitzades. Ninots, sonalls, bosses, jocs, pilotes, coixins, banderoles i corones.

 

The Minimonkeys (Barcelona)

Moda unisex sostenible i km 0 feta amb stocks tèxtils, a poc a poc i amb molt d’amor. Edicions limitades.

 

La Subi (Tarragona)

Peces personalitzades, còmodes, senzilles i alhora sofisticades. Teixit naturals, renovables i sostenibles amb acabats exquisits fets a mà. La col·lecció de comunió pel 2018 és una delícia.

 

La Piga (Reus)

Tots els colors de l’arc de Sant Martí. Robeta de cotó orgànic (pantalons, petos i samarretes), pitets reversibles, portaxumets, pipirulís, jocs i coixins sensorials, sacs-manta i altres cosetes divertides i funcionals.

 

Sulu Bags (Mollet del Vallès)

Bosses de mà originals i transformables, fetes artesanalment amb molt d’amor amb teixits naturals i estampacions amb serigrafia.

 

Patapam (Alcover)

Creacions còmodes, fresquetes i fàcils de dur, també per a nens i nenes un pèl més grans

 

JOIES

 

Bota Baldrich Joies (L’Espluga de Francolí)

Joieria artesanal en plata acabada d’estrenar. Peces úniques i originals inspirades en formes de la nostra terra i formes geomètriques.

 

Catana Joia (Reus)

Joieria feta a mà amb una tècnica japonesa de teixit utilitzada inicialment pels samurais. Creacions amb pedres semiprecioses com les druses i tancaments d’acer hipoalergènic.

 

Baula (Tarragona)

Són un col·lectiu de joieres que van estudiar a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona i han creat una marca de joieria contemporània.

 

Menemu (Reus)

Peces originals i delicades per portar cada dia i, a la vegada, donar un toc únic al teu look. Totes les joies estan fetes a mà i inspirades en la naturalesa o en l’arquitectura.

http://www.facebook.com/menemubijoucontemporanea

 

Cala Joyería de Diseño (Barcelona)

Joies de disseny minimalista, pensades per a dones que viuen la feminitat a la seva manera, lluny de princeses fràgils o reines opulentes. Dones actives, amb estil propi, que no segueixen tendències.

 

Alba Olivella Joia d’Autor (Vilafranca del Penedès)

Escultures en forma de joia. Fetes a mà, cuidant el més petit detall. Exclusives, originals i per a tots els gustos.

Vilafranca del Penedès

 

IL·LUSTRACIÓ I OBRA GRÀFICA

 

Dignidart (Barcelona)

Marca de complements i articles de regal amb la imatge de Frida Kahlo. Projecte social.

 

Espais per Somniar (Els Pallaresos)

Il·lustracions fantàstiques i propostes murals creades per la pintora Yvonne Fuster per convertir casa teva o el teu negoci en un espai únic i personal.

 

CERÀMICA

 

Zydolab (Cambrils)

La Karen tornarà a omplir la paradeta amb les seves precioses peces de ceràmica artesanal, a més de joies i altres complements fets amb ceràmica i cuir.