La literatura, protagonista als aparadors per Sant Jordi

Per . Actualitzat el

La regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de Salou, juntament amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou 365 dies (Shopping Salou), han impulsat una nova iniciativa amb motiu de la diada de Sant Jordi, que consisteix en omplir els aparadors amb poemes i cites de llibres per tal de fer homenatge als escriptors més predilectes. La regidora de l’àrea, Martina Fourrier, juntament amb el president de l’associació, Juli Vilaplana, han visitat alguns dels aparadors del municipi.

La regidora Martina Fourrier ha destacat que “aquesta primera edició ha estat tot un èxit, gràcies a la voluntat i la participació de l’associació”. Fourrier ha afegit que “des de l’Ajuntament considerem que és una manera molt visual que aconsegueix atraure el client i vincular el comerç local a l’àmbit social i cultural, per això, ens agradaria seguir fomentant aquesta nova iniciativa els anys vinents”.

Per la seva banda, Juli Vilaplana s’ha mostrat molt satisfet per poder promocionar el comerç i reforçar l’associació, i ha assenyalat “la importància de la participació del comerços en aquesta iniciativa ja que es tracta d’una motivació perquè la gent faci ús del comerç de proximitat”.

Una quarantena d’establiments comercials del municipi han volgut participar en aquesta nova iniciativa i han escrit les paraules de diversos autors i autores, decorant els aparadors amb llibres i elements relacionats amb el Dia del Llibre i la llegenda de Sant Jordi. Els establiments participants són: Tissu, Avanty Estilistes, Estètica Mª Jose, Eva Moda Intima, Moda R & X Fashion, Calma, Andreas Sticar, Quky, Euphoria, Cotton, Joyma Sabateries, Otto, Ocean’s, Concordia, Viajes Velero, Beep Informàtica, La Rambla, Peluqueria T-3 , L’Obrador, Joieria Maria Rosa, Escola Innova , Melé, Cloe, Rosas Blancas, Diablillos, Servi – Zoo, La Ibense, Lo Boté, El Barquito de Papel, La Caseta de la Maria, Beti Martí, Estètica Holística, Centre Òptic Salou, Equipaments Hosteleria Salou, Rasta Perruqueria Canina, Les, Flors de Georgia, Brull Perruquers, Comercial Nacel, Carrilet Collection i Llenceria Tati.