Comença el Tàrraco Tapes

La ruta gastronòmica s’allargarà fins a l’1 de maig

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, acompanyat de la tinent d’alcalde Begoña Floria i dels directius de Estrella Damm, ha participat avui en l’inici oficial de la Tàrraco Tapes 2018, concretament al Capuccino de la Plaça de la Font. Els convidats han tastat un cruixent de pa amb formatge, cobertura de melmelada de pebrot i corona d’anchova, abans de dirigir-se cap al Oliveta’s de la Rambla Nova i la seva explosió de cap i pota de vedella en forma de bomba.

La Tàrraco Tapes torna en la seva vuitena edició amb el desig de superar las 50.000 servides l’any passat. L’itinerari gastronòmic, -ja convertit en tradició a la ciutat-, permet fins a l’1 de maig assaborir un variat assortiment de 37 tapes acompanyades d’una canya o quinto d’Estrella Damm per 2,50 euros. A més a més, un total de nou restaurants ofereixen un menú integral de tapes amb dos mitjanes Estrella a un preu de 30 euros.

Gairebé mig centenar dels millors establiments d’hostaleria de Tarragona participen a la Tàrraco Tapes amb creacions gastronòmiques molt innovadores. El director de vendes d’Estrella Damm a Tarragona, Josep Lluís Castro subratlla “la aposta per la originalitat i la qualitat d’una idea que manté l’esperit de la primera edició, que no és altre que reforçar el vincle entre els hostalers i els seus clients”.

Tal com es va fer el 2017, s’ha comptat amb l’assessorament del xef Diego Campos (restaurant Rincón de Diego amb una estrella Michelin) mitjançant una master class impartida als locals participants on els va oferir consells i tècniques per elaborar les seves pròpies propostes. Tàrraco Tapes és des de el 2010 una ruta pionera a Catalunya i de les més antigues d’Espanya, una aposta per la gastronomia i el turisme d’Estrella Damm, un dels principals patrocinadors dels Jocs Mediterranis.