El Nàstic es deixa els tres punts a Astúries

Els granes van acabar el partit amb un home menys

Per . Actualitzat el

Derrota del Nàstic al Nuevo Carlos Tartiere davant un Real Oviedo que ha fet valer un gol de Saúl Berjón en el minut 35 de partit. El conjunt tarragoní ha tingut ocasions per empatar sobretot un parell de Juan Muñiz i Álvaro, però finalment no ho ha pogut aconseguir. A falta de set jornades per acabar la lliga, l’equip de Nano Rivas queda amb 42 punts a la classificació.

L’equip asturià ha sortit al camp amb intensitat i dominant el joc i fruït d’això, en els primers instants de partit, ja ha tingut un parell d’ocasions de gol. En el minut 2 una rematada de Toché dins l’àrea ha marxat fora a la dreta de la porteria grana i en el minut 9 un llançament de falta des de la frontal de Saúl Berjón l’ha aturat el porter Dimitrievski. La rèplica del Nàstic ha arribat en el minut 15 amb una rematada de Maikel Mesa, que ha rebutjat el porter local, Herrero.

A partir del minut 20, el partit ha entrat en una fase on el Real Oviedo ha tingut la possessió de la pilota, però sense crear perill gràcies al bon treball defensiu de l’equip tarragoní. Fins que ha arribat el minut 35, quan una jugada per banda esquerra dels asturians ha acabat amb rematada de Saúl Berjón per fer l’1 a 0. En els últims minuts de la primera part el Nàstic ha volgut trepitjar l’àrea rival però no ha estat encertat i només ha tingut un xut de Tete Morente que ha marxat molt desviat.

La segona meitat ha començat d’una manera similar al final de la primera: domini de la pilota del Real Oviedo i bon treball defensiu del Nàstic per sortir al contracop. Precisament, els primers en provar un xut sobre la porteria rival ha estat l’equip de Nano Rivas. Maikel Mesa en el minut 47 ha volgut sorprendre el porter local amb una rematada des de 40 metres, però la pilota ha marxat desviada per damunt la porteria asturiana. La primera aproximació del Real Oviedo no ha arribat fins el minut 63 amb un xut creuat de Fabbrini des de la frontal de l’àrea, que ha marxat desviat a la dreta de Dimitrievski.

Poc a poc el Nàstic s’ha fet amb el control del joc per a intentar igualar el marcador i ha tingut un parell d’accions de Juan Muñiz a pilota aturada. En el minut 68 ha servit una falta des de la banda dreta buscant directament la porteria rival, que Herrero ha pogut rebutjar. Álvaro volia recollir el refús, però no ha connectat una bona rematada. En el minut 80 la seva rematada des de la frontal l’ha pogut treure la defensa. Amb els tarragonins abocats sobre la porteria rival, Dimitrievski ha hagut de lluir-se amb dues bones accions: en el 85 ha enviat a corner un xut de Fabbrini i en el 86 ha rebutjat una rematada de Saúl Berjón. L’acció més clara dels últims minuts ha estat pel Nàstic en el minut 87. Una centrada des de banda esquerra l’ha rematat tal com li venia Álvaro a la frontal de la petita, però la pilota ha marxat fregant el travesser.

El Nàstic tornarà dissabte vinent al Nou Estadi per jugar davant el Numancia a partir de les 16 hores, en partit corresponent a la jornada 36 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Real Oviedo: A. Herrero, Forlín, Carlos Hdz, A. Ñíguez (Johannesson, 76’), Ramon Folch, Toché, Mariga, Fabbrini (Mossa, 85’), Christian F., Cotugno, Saúl Berjón (D. Rocha, 89’).
Nàstic: Dimitrievski, Kakabadze, J. Jiménez, Fali (J. Márquez, 85’), Assoubre (Juan Muñiz, 62’), Maikel M. (M. Barreiro, 75’), Álvaro, Suzuki, Tete, Tejera, C. Arzo.

Gols
1-0, Saúl Berjón (35’).

Àrbitre
Eduardo Prieto Iglesias (Col·legi navarrès).

Targetes
Grogues a Suzuki (8’), Mariga (23’), Javi Jiménez (53’), Tete (57’), Carlos Hdz (67’), C. Arzo (69’), Maikel M. (74’), Saúl Berjón (77’), Juan Muñiz (78’), Christian F. (81’), C. Arzo (88’) i Álvaro (90’+2).
Expulsats el segon entrenador del Nàstic, Xisco Muñoz (82’) i C. Arzo per doble groga (88’).

Camp
Nuevo Carlos Tartiere. 15.681 espectadors. Partit corresponent a la jornada 35 de LaLiga 1|2|3.