La Copa Catalana de Trial a Altafulla

Per . Actualitzat el

Si el temps acompanya, l’entorn de les Eres del Castell d’Altafulla i el Parc del Comunidor es convertiran aquest diumenge, a partir de les nou del matí, en un particular escenari de trial per acollir la segona prova de la Copa Catalana d’aquesta modalitat. De fet, ja s’hi pot veure una zona artificial de formigó, bobines i diferents elements d’equilibri per on transcorreran els participants.

Està previst que uns 150 pilots provinents de Catalunya, l’Estat i d’arreu d’Europa competeixin aquest diumenge a Altafulla, garantint així la presència dels millors pilots d’aquesta disciplina. Seran les categories Aleví, Open, Màster, R2 i R3, les que començaran a partir de la primera hora, i s’allargaran fins a les 11:30h. Cap a les 12h, serà el torn de les categories Principiant, Pre-Benjamí, que finalitzaran a les 13:30h. Entre aquestes dues franges, es disputaran les categories d’Elit i R1, que començaran a les 11:00h i acabaran a les 13:30h. De fet, l’entrega de premis serà a partir de les 13:30h.

Un cop acabada la prova, la Copa Catalana de Trial seguirà el seu itinerari amb les dues darreres: a Girona, el 9 de juny; i a Matadepera, el 16 de setembre.