El Palau Gener i Batet obrirà durant la VII Fira Modernista

Per . Actualitzat el

En el marc de la VII Fira Modernista del Penedès s’obrirà al públic  excepcionalment el Palau Gener i Batet i s’hi realitzaran visites teatralitzades gratuïtes. La primera tindrà lloc el dissabte 14 d’abril a un quart de sis de la tarda, en un primer torn, i a les sis de la tarda en un segon torn. La visita serà guiada i l’Elenc Artístic Arbocenc serà l’encarregat de teatralitzar-la.
El diumenge 15 d’abril a les 12 del migdia hi haurà una segona visita, aquest cop no teatralitzada, on tots els visitants podran gaudir del magnífic edifici amb les explicacions ofertes per guia arbocenc, Eduard Jané.
Aquest emblemàtic edifici d’aire neoclàssic fou manat construir l’any 1873 com a residència de l’indià Josep Gener i Batet. Els interiors, tot i les transformacions sofertes, mantenen molts dels espais i decoracions originals. Cal destacar l’antic menjador, amb un notable enteixinat de guix al sostre i les parets empaperades que, sembla, amaguen pintures relacionades amb el cultiu del tabac, origen de la fortuna de Gener.
L’Ajuntament de l’Arboç ha fet un agraïment públic al Col·legi Residència, titular de l’edifici, per la seva cessió en el marc de la VII Fira Modernista del Penedès.
Totes les novetats i informació detallada sobre la VII Fira Modernista del Penedès poden consultar-se a través del facebook al perfil de L’Arboç Turístic. Ben aviat podrà consultar-se el programa complet a la web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat