Apareix un caragol a la biblioteca del Vendrell i cal posar-li nom

Per . Actualitzat el

Un caragol molt especial ha aparegut a la barana de la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell, ubicada al carrer Major. Es tracta d’una acció de la regidoria de Cultura, que és qui ha col·locat aquest caragol fet de fang per la ceramista Núria Saló, del taller Poterie La Ferme (Angoustrine – França), durant el FangArt 2017.

Ara, des de la regidoria de Cultura es proposa que siguin els usuaris de la Biblioteca els que ajudin a posar-li un nom. Per aquest motiu, a l’entrada de la mateixa biblioteca s’hi han habilitat una urna i unes butlletes. De totes les propostes de nom rebudes, l’autora en triarà una. Hi ha temps per fer propostes fins al dijous 12 d’abril.

En concret, el nom del caragol es desvetllarà el 16 d’abril, a les 18 hores, en una sessió de contacontes de la mà de Mònica Torra, que explicarà el conte El caragol i els seus amics. En aquesta sessió, d’uns 50 minuts de durada, els nens i nenes assistents coneixeran el Caragol de la Biblioteca i podran gaudir de contes sobre els seus amics. Les històries d’una zebra, un cucut, una serp, i molts més animals permetran el públic viure aventures plenes de valors com l’amistat, la tolerància, l’autoestima i el respecte. Els nens i nenes que hi vulguin assistir s’han d’apuntar prèviament a la mateixa biblioteca. L’edat recomanada per a aquesta activitat és a partir dels 3 anys.