Els hotels de la Costa Daurada tanquen la Pasqua amb una ocupació de més del 80%

Uns 20.000 esportistes han visitat el territori aquests dies

Per . Actualitzat el

Les previsions hoteleres de la Costa Daurada es compleixen i tanquen la Setmana Santa amb una ocupació superior al 80%. Tot i la climatologia típica d’una Setmana Santa tan primerenca, els esdeveniments esportius programats al territori han servit per aprovar amb bona nota el primer examen de la temporada turística tarragonina.

Més de 20.000 nens i joves participants en diversos esdeveniments esportius, acompanyats de les seves famílies, han omplert la majoria de les places hoteleres ofertes durant aquest final de març. Segons dades de l’Associació Hotelera Cambrils-Salou-La Pineda, enguany han obert 55 hotels, 10 menys que l’any passat, però cal tenir en compte que enguany les vacances de Setmana Santa han estat molt matineres, a diferència de l’any passat, quan va caure a mitjan mes d’abril, quan l’oferta de sol i la platja esdevé un reclam de pes.

Aquests 55 establiments hotelers es tradueixen en un 60% de llits disponibles a la Costa Daurada en temporada alta i, per tant, unes 31.500 places que representen el 63% del total de llits disponibles. Entre Divendres Sant i dissabte els hotels van arribar al 95% d’ocupació. En canvi, pocs turistes van fer entrada Dijous Sant, mentre que diumenge l’ocupació també va anar a la baixa.

Tornejos i altres reclams

Des del 24 de març, milers d’esportistes de totes les edats han participat en múltiples competicions com el Mundialito de futbol, amb 300 equips; la Mare Nostrum Cup de futbol, amb 232 equips i uns 3.000 participants; la Costa Daurada Cup de futbol amb 148 equips; la Mare Nostrum Cup Ciutat de Reus de bàsquet, amb 204 equips i 2.000 participants i el Torneig TGN Bàsquet, amb 66 equips i uns 800 participants.

Paral·lelament, el turisme sènior, amb el programa de l’IMSERSO, també ha aportat una part important de visitants.