El CDR Tarragona es fa fort

El comitè posarà en marxa una eina per rebre adhesions i denúncies de repressió

Per . Actualitzat el

Mobilitzats i sense por. Tarragonines i tarragonins de totes les edats i perfils junts amb un objectiu: defensar els principis democràtics que haurien de regir qualsevol país. A l’altra cara de la moneda, la maquinària de l’estat volent convertir un moviment ciutadà en una banda terrorista. Alguns dels que avui donaven la cara i subjectaven cartells de «Tarragona no té por», demà hauran de passar a declarar per fer vaga el dia 3-O. Aquestes cinc persones se sumen a un noi que fa setmanes va anar a declarar per replicar la web del referèndum i a les 8 persones citades el 30 de maig per participar del referèndum de l’1-O.

Des del CDR Tarragona, consideren que «podem normalitzar aquesta situació de repressió per part d’un estat que permet que les corruptes visquin en total llibertat i en canvi s’omplin les presons de persones que lluiten» i volen denunciar que «la majoria de les persones citades no van ser identificades en cap moment durant les jornades i que majoritàriament són militants de diversos projectes polítics, socials i alternatius de la ciutat i per tant s’ha fet ús de fitxers policials per condemnar a aquelles que lluiten per transformar la societat».

Per aquest motiu, cada vegada són més persones les que s’interessen per formar part dels Comitès de Defensa de la República i el CDR Tarragona posarà aviat en marxa una nova eina per rebre adhesions tant d’entitats com de particulars i per recollir casos de repressió a tarragonins i tarragonines.

Per estar al dia de les accions del CDR Tarragona, existeix un canal de Telegram i un compte de Twitter.