Costa Cruceros enceta la temporada amb l’arribada del ‘Costa Victòria’

L’embarcació de la naviliera italiana pot encabir prop de 2.400 passatgers, 600 més que la que operava l’any passat

Per . Actualitzat el

El Port de Tarragona va arrencar la temporada de creuers el passat dimecres amb l’arribada del creuer ‘Pearl II’, de la companyia Saga Cruises. Amb una capacitat per a 620 passatgers, el ‘Pearl II’ va ser el primer dels 55 creuers que s’espera que facin escala enguany a la ciutat. Una xifra sense precedents que representarà un increment del 49% respecte a la temporada 2017, durant la qual Tarragona va rebre 37 embarcacions. Aquest increment és gràcies a la naviliera italiana Costa Cruceros que, després de la bona experiència del passat 2017, ha decidit pujar l’aposta i portar més vaixells i més grans. És el cas del ‘Costa Victòria’, una embarcació que pot encabir uns 2.400 passatgers, 600 més que la que operava l’any passat.

La presentació de la nova ruta de Costa Cruceros es durà a terme aquest divendres aprofitant la primera sortida de la temporada. L’itinerari de maig a setembre serà el mateix que el de l’any passat amb sortida de Tarragona un divendres; dissabte, dia de navegació; diumenge, Savona (Itàlia); dilluns, Òlbia (Sardenya); dimarts, Maó; dimecres, Eivissa i dijous, Palma per tornar a Tarragona el divendres. L’abril, en canvi, es visitarà Marsella (França), La Spezia (Itàlia) i el port proper a Roma, Civitavecchia, en detriment d’Òlbia, Maó i Eivissa.

Recordem que el 2017 Tarragona ciutat va sumar un mínim de 30.000 visitants creueristes, xifra que no inclou els més de 14.000 creueristes que embarquen o desembarquen a Tarragona.