El 6 i 7 d’abril torna la recollida d’aliments als Carrefour

Reus i Tarragona són els dos punts de recollida habilitats a la província

Per . Actualitzat el

La fundació Solidaritat Carrefour organitza juntament amb el Banc dels Aliments la recollida Nacional als Supermercats Carrefour. Aquesta, s’impulsa per poder reco- llir aliments per als més necessitats de les nostres comarques.

Un cop inscrits ja els 100 voluntaris necessaris des del Banc dels Aliments fem una crida a la participació: “Invitem a tothom a col·laborar els dies 6 i 7 d’abril d’aques- ta iniciativa solidària, per tal d’aconseguir el major nombre de quilos possible, ja què Carrefour doblarà, posteriorment, el total recaptat.

També volem recordar que els productes recomanats, més necessari i de valor nu- tritiu més adient són la llet, l’oli i el llegum cuit. A més, sota cap concepte accep- tem donacions en efectiu al supermercat. Si algú vol fer una donació econòmica pot fer-ho a través del web www.bancalimentstarragona.org

Per últim volem remarcar que tot i el treball constant que des del Banc dels Ali- ments fem per poder ajudar les més de 25.000 persones del territori que ho estan passant malament, és necessària més ajuda encara: “Malgrat que l’any passat vam repartir més de 2.600.000 quilos, amb aquesta quantitat només podem cobrir una menjada diària. Per tant, encara necessitem molta més ajuda i col·laboració”.

Els dos supermercats que participen són: Carrefour Tarragona – Autovia de Reus, km. 4; Carrefour Reus – Avinguda Marià Fortuny, 81.