Tot a punt al Paisatge dels Genis per gaudir de la Setmana Santa

Per . Actualitzat el

A la Ruta del Paisatge dels Genis ja és tot a punt per gaudir de la Setmana Santa en família als paisatges de Costa Daurada i Terres de l’Ebre que van inspirar quatre genis universals com Gaudí, Miró, Casals i Picasso.

El Paisatge dels Genis posa novament a disposició dels visitants la Targeta genial, una multientrada que dona accés als museus de la ruta, Gaudí Centre a Reus, Centre Miró a Mont-roig, Museu Pau Casals i Casa Nadiua al Vendrell i Centre Picasso a Horta de Sant Joan; així com a ofertes i descomptes en hotels, restaurants i empreses d’activitats d’aquests municipis. Amb validesa d’un any el preu de la targeta és d’11 euros per als adults, i els nens acompanyants fins als 14 anys, tenen l’entrada gratuïta.

Aquesta Setmana Santa Mont-roig Miami Turisme i el Museu Pau Casals han preparat activitats especials per a famílies.

Mont-roig Miami Turisme programa, divendres 30 de març, l’escape room “Operació Joan Miró” una nova activitat adreçada a nens a partir de 8 anys i, diumenge 1 d’abril, una visita guiada pels escenaris que freqüentaven els pirates.

Per la seva banda, el Museu Pau Casals programa una visita teatralitzada adreçada al públic de totes les edats per descobrir les històries i anècdotes més curioses de les estades de Pau Casals a la seva casa d’estiueig.

Detalls pràctics de les activitats:

Escape room – Operació Joan Miró

  • Divendres 30 de març, de les 10.30 a les 13 hores
  • Preu: 5 euros per persona
  • Edat mínima: 8 anys
  • Cal fer inscripció prèvia: Oficina de turisme de Miami Platja; turisme@mont-roig.cat; 977 810 978

Visita teatralitzada al Museu Pau Casals

  • Diumenge 1 d’abril a les 12 hores
  • Preu: 8 euros els adults i 5 euros els nens a partir de 8 anys
  • Cal fer inscripció prèvia: museu@paucasals.org ; 977 684 276